Internetmarketing

Internetmarketing bestaat uit verschillende elementen. Om producten of diensten succesvol in de markt te zetten, zijn van belang: het design, de content, de technische achtergrond, het adverteren en het verkoopproces. Met verschillende online marketingstrategieën kunt u uw website tot een succes maken. Sonexo kan u adviseren in de keuze voor een passende marketingstrategie. Wij zien het internet als een uitstekend marketingkanaal. Internetmarketing is voor ons dé methode om uw website in de markt te zetten. Sonexo is gespecialiseerd in de volgende vormen van internetmarketing: SEO, SEA en Affiliate marketing.

SEO

Search Engine Optimalisatie is een oplossing voor een website die niet voldoende bezocht wordt of die niet goed gevonden wordt in google. Sonexo kan u helpen aan meer bezoekers door uw website te optimaliseren. Optimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen. Het kan zijn dat uw website traag laadt en dat kan aan de techniek liggen of aan het webdesign. Ook kan het zijn dat bezoekers zoekwoorden invoeren in google en dat dit andere woorden zijn dan de woorden die in uw teksten staan. Sonexo is gespecialiseerd in dit soort problemen en adviseert over het gebied waar uw probleem ligt. Vervolgens kunt u uw teksten laten aanpassen of kunt u uw design of techniek verbeteren.

SEA

Search Engine Advertising is een vorm van zoekmachinemarketing. Deze manier van marketing richt zich op het adverteren in zoekmachines, onder andere in Google Adwords. SEA kan een oplossing zijn om een website te promoten die niet voldoende bezocht wordt. Sonexo kan u helpen aan meer bezoekers door bedrijfsadvertenties te plaatsen in zoekmachines.

Het is mogelijk om via Sonexo uw Adwordscampagnes te beheren. Daarbij kunnen wij u advies geven over targeting en conversie van uw advertenties. Sonexo is gespecialiseerd in het bijhouden van de resultaten van SEA en het kiezen van de juiste woorden en biedstrategieën. Zo geven wij u inzicht in wat SEA uw bedrijf aan conversies oplevert.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is een vorm van online marketing. Bij Affiliate Marketing betaalt de adverteerder voor elke bezoeker, lead of sale die hij binnenkrijgt via websites of een zoekmachinecampagne. Anders dan bij zoekmachinemarketing betaalt de adverteerder pas als er daadwerkelijk een bestelling is gerealiseerd door een bezoeker.

Bij Affiliate Marketing traceert speciale software van welke website de bezoeker komt. Deze software slaat de resultaten op en dat zorgt ervoor dat de betaling helder is. Omdat het met deze manier van marketing mogelijk is te adverteren op basis van No cure no pay, is Affiliate Marketing een efficiënte manier van online marketing.

Contactgegevens

Bezoekadres

 

Sonexo B.V.
Edeseweg 52
6721JX Bennekom

 

Communicatie

 

Telefoon: +31 (0)85–0160612
Fax: +31 (0)85–0160613
Email: info@sonexo.nl

 

Financieel
 

bunq Bank:
IBAN: NL76 BUNQ 2205 8764 73
BIC/SWIFT: BUNQNL2A

 

ING Bank:
IBAN: NL57 INGB 0005417705
BIC/SWIFT: INGBNL2A

 

KVK: 30269275
BTW: NL 821205766 B01

 

Algemene voorwaarden
Privacy beleid

Sonexo heeft een waardering van 3.2/5.0 gebaseerd op 63 reviews.