Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Sonexo B.V.

Algemeen

Sonexo B.V., is gevestigd op het Edeseweg 52, 6721JX in Bennekom (Nederland) en geregistreerd onder KvK 30269275 (hierna “wij, ons etc.”). Via de website(s) van Sonexo B.V. kunnen klanten (hierna “u”) diensten afnemen.

Toepasselijkheid, totstandkoming en uitvoering

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sonexo B.V. zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. De overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door u als klant. Dit is het moment waarop u aangeeft akkoord te gaan met een voorstel van ons en u ons de gegevens voor de factuur toe stuurt. Vanaf dat moment bent u verplicht te betalen en zijn wij verplicht te leveren. Wij zullen deze overeenkomst bevestigen door u een email te sturen met in de bijlage de factuur. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist opgeven van N.A.W. gegevens, telefoonnummer en emailadres. De levering zal na succesvolle betaling per email plaats vinden. De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Informatie

Alle prijzen, zoals vermeld op onze website of per email, zijn exclusief btw, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. De inhoud van de website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle informatie op de website te allen tijde juist en volledig is. Alle prijzen en overige informatie op de website(s) en in andere van ons afkomstige materialen zijn dan ook onder voorbehoud van programmeer- en typefouten.

Betaling

U kunt bij ons kiezen uit diverse betaalmethodes. Op de website(s) vindt u daar meer informatie over. De levertijd van de bestelling kan vertragen door de keuze van een bepaalde betaalmethode.

Herroepingsrecht/retour

U kunt geen beroep doen op het wettelijk vastgelegde herroepingsrecht. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren van diensten. Op het moment dat u een voorstel accepteert en betaalt, stemt u in met directe levering en verliest daarmee uw recht van ontbinding.

Persoonsgegevens

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform de op de website gepubliceerde privacy verklaring.

Tot slot

Op de gesloten overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing. Voor zover door regels van dwingend recht niet anders wordt voorgeschreven, zullen alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter. Als een bepaling in deze algemene voorwaarden nietig blijkt te zijn, tast dit niet de geldigheid van de gehele algemene voorwaarden aan. Wij zullen in dat geval samen met u ter vervanging (een) nieuwe bepaling(en) vaststellen, waarmee zoveel als mogelijk is aan de bedoeling van de oorspronkelijke bepaling wordt vastgehouden.

Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

 

Sonexo B.V.
Edeseweg 52
6721JX Bennekom

 

Communicatie

 

Telefoon: +31 (0)85–0160612
Fax: +31 (0)85–0160613
Email: info@sonexo.nl

 

Financieel
 

bunq Bank:
IBAN: NL76 BUNQ 2205 8764 73
BIC/SWIFT: BUNQNL2A

 

ING Bank:
IBAN: NL57 INGB 0005417705
BIC/SWIFT: INGBNL2A

 

KVK: 30269275
BTW: NL 821205766 B01

 

Algemene voorwaarden
Privacy beleid

Sonexo heeft een waardering van 3.2/5.0 gebaseerd op 63 reviews.